Nieuws

  • UGV groeit!

    Er hebben zich de afgelopen weken weer een aantal nieuwe deelnemers bij UGV a...

    Lees meer
  • Pelfin Houtpellets en Cilgro B.V. zijn contractleverancier van UGV geworden

    Vanaf 1 januari 2019 zijn Pelfin Houtpellets en Cilgro contractleverancier va...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Uw Groene Vakwinkel gevestigd aan de Parallelweg 22, 7442 EA in Nijverdal. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@uwgroenevakwinkel.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Uw Groene Vakwinkel samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@uwgroenevakwinkel.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • UGV groeit!

    Er hebben zich de afgelopen weken weer een aantal nieuwe deelnemers bij UGV a...

    Lees meer
  • Pelfin Houtpellets en Cilgro B.V. zijn contractleverancier van UGV geworden

    Vanaf 1 januari 2019 zijn Pelfin Houtpellets en Cilgro contractleverancier va...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Uw Groene Vakwinkel
Parallelweg 22
7442 EA Nijverdal

0548-612929
  • De Schuur - Kootwijkerbroek

    De Schuur - Kootwijkerbroek

    Winkel van ruim 1500 m2 met Tuin, Dier & Doe het Zelf. UGV-deelnemer sinds 2003.

  • Vakwinkel Herwen

    Vakwinkel Herwen

    Alles op het gebied van Tuin en met name DHZ. UGV-deelnemer sinds 2014.

  • De Bondj - Kessel

    De Bondj - Kessel

    UGV-deelnemer sinds 2016. Heeft alles op het gebied van Tuin, Dier & DHZ, maar ook een grote camping- en hengelsportafdeling.

  • Oosterwijk - Holten

    Oosterwijk - Holten

    UGV-deelnemer sinds 2009. Heeft alles op het gebied van tuin, dier, DHZ en tuinmachines.

  • CAV Den Ham

    CAV Den Ham

    Winkel met alles op het gebied van klus, dier & tuin. Ook worden er mengvoeders geproduceerd met een eigen fabriek

  • Van den Hardenberg, Elspeet

    "De sfeer onder de verschillende collega’s en leveranciers is goed en dat is vooral te merken op de tweejaarlijkse huisbeurs. "

    Van den Hardenberg, Elspeet
  • Country Store, Odiliapeel

    "In februari 2003 las ik een stukje in vakblad Mix over een ‘no-nonsens club’ met lage kosten. "

    Country Store, Odiliapeel
  • Agri Bouwmarkt, Berlicum

    "Het pragmatische, gemoedelijke en klantvriendelijke concept van Uw Groene Vakwinkel hebben we door vertaald naar onze winkel."

    Agri Bouwmarkt, Berlicum

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.