Search
Close this search box.
Over de inkooporganisatie

Wat kunnen we voor u betekenen?

Naast interessante condities kan Groene Vakwinkel indien gewenst uw automatisering verzorgen. Er wordt samengewerkt met automatiseerder DGE (Data Group Europe).  Daarnaast brengen we vier keer per jaar een folder uit waaraan deelgenomen kan worden. Deze folders verschijnen rond Vaderdag, in de herfst, in december en het in het voorjaar.

Uniek aan het folderconcept is dat u uw folder volledig zelf samenstelt. Heeft u zelf iets ingekocht en wilt u dit op de voorpagina? Geen probleem! Foldert u liever niet? Dan kunt u wel gebruik maken van interessante acties die alle leveranciers tijdens de folderweken aanbieden.

Regelmatig gaat het Groene Vakwinkel-team op verzoek bij deelnemers langs om samen te kijken hoe het rendement van een winkel verbeterd kan worden. Er wordt vrijblijvend een opzetje van het pand in Vakwinkel-uitstraling of in een eigen gewenste uitstraling gemaakt. Daarnaast worden adviezen gegeven die uw omzet kunnen verhogen. Een ander voordeel van het lidmaatschap van Groene Vakwinkel is dat er altijd collega-ondernemers zijn die graag informatie met elkaar en met u willen uitwisselen. Wij brengen u hiermee uiteraard in contact.

Onze tweejaarlijkse huisbeurs is ook een ideaal moment om met veel collega-ondernemers in contact te komen onder het genot van een hapje en een drankje.

Lidmaatschap in een notendop

Groene Vakwinkel biedt

Wij zoeken

Wij vragen

Uw Vakwinkel

Alles voor de handige

Uw vakwinkel richt zich volledig op bouwmarkten en DHZ-zaken met een volledig eigen huisstijl. Terwijl je als ondernemer toch volledige vrijheid behoudt en kunt inkopen bij alle leveranciers, sluit deze module naadloos aan bij uw winkel. 

Groene vakwinkel artikelen
Groene Vakwinkel

Voor tuin & dier

DHZ Tuin en Dier, Tuin en Dier, Tuin en Park of een mooie dierenspeciaalzaak? Bij deze module voelt elke ondernemer die iets heeft met groen zich als een vis in het water. Een vriendelijke en herkenbare uitstraling sluit naadloos aan bij deze groep winkels.