Search
Close this search box.

Lid worden?

Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Uiteraard komen we graag bij u langs of bent u welkom op ons kantoor voor meer informatie over onze organisatie!

Waarom is Groene Vakwinkel uniek?

Herman Wibbelink heeft in 2003 Uw Groene Vakwinkel opgericht. Daarnaast is hij eigenaar van ‘Wibbelink BV’, een winkel van ruim 1200 m2 met DHZ, Tuin- en Dier-artikelen in het assortiment. De winkel bestaat ruim 105 jaar en inmiddels mogen de dochters van Herman, Anne Mechteld Wibbelink  en Inge Lise Wibbelink hun intrede doen als vierde generatie.

Als zelfstandig ondernemer heeft Herman aan den lijve ondervonden hoe het ‘niet moet’ door jarenlang bij verschillende inkooporganisaties aangesloten te zijn geweest. Het idee van een organisatie zonder enkele verplichting en met alleen maar voordelen voor de ondernemer ontstond. Enkele collega-ondernemers hadden meteen vertrouwen in het concept en van een groep van 10 is het inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie met 190 winkels gevestigd door heel Nederland.

Doordat Groene Vakwinkel al jaren kantoorhoudend is in de winkel, is het team altijd op de hoogte van hetgeen er in de branche gebeurd en zijn de lijnen met de winkelvloer kort. We staan met onze poten in de klei en begrijpen de ondernemer als geen ander; dat is onze kracht!

Voordelen lidmaatschap

  • Toegang tot een online portaal met prijzen, sociale media templates, condities en promotiemateriaal van al uw leveranciers
  • Lidmaatschap zonder kosten en verplichtingen
  • Toegang tot huisbeurzen met collega-ondernemers en al uw bekende leveranciers
  • Vrijblijvende begeleiding bij winkeluitstraling en inrichting
  • Complete automatisering tegen minimale kosten
  • Mogelijkheid tot deelname aan een folder
  • Zeer scherpe inkoopcondities bij een groot aantal bekende leveranciers

Wat zeggen de ondernemers?

Wij staan voor u klaar