Search
Close this search box.
Over Groene Vakwinkel

Eigen ondernemer blijven met een vuist van 190 winkels

Herman Wibbelink heeft in 2003 Uw Groene Vakwinkel opgericht. Daarnaast is hij eigenaar van ‘Wibbelink BV’, een grote winkel met DHZ, Tuin- en Dier-artikelen in het assortiment. De winkel bestaat ruim 105 jaar en inmiddels mogen de dochters van Herman, Anne Mechteld Wibbelink en Inge Lise Wibbelink hun intrede doen als vierde generatie.

Als zelfstandig ondernemer heeft Herman aan den lijve ondervonden hoe het ‘niet moet’ door jarenlang bij verschillende inkooporganisaties aangesloten te zijn geweest. Het idee van een organisatie zonder enkele verplichting en met alleen maar voordelen voor de ondernemer ontstond. Enkele collega-ondernemers hadden meteen vertrouwen in het concept en van een groep van 10 is het inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie met 190 winkels gevestigd door heel Nederland.

Doordat Groene Vakwinkel al jaren kantoorhoudend is in de winkel, is het team altijd op de hoogte van hetgeen er in de branche gebeurd en zijn de lijnen met de winkelvloer kort. We staan met onze poten in de klei en begrijpen de ondernemer als geen ander; dat is onze kracht!

Wij hebben de perfecte oplossing voor uw winkel

Sterk groeiende inkooporganisatie

Groene Vakwinkel is een sterk groeiende inkooporganisatie. Geen bikkelharde franchise, maar een club van 190 actieve ondernemers

Alles waar een ondernemer behoefte aan heeft

Wij ondersteunen ook op het gebied van reclame. Wij kunnen op uw verzoek kosteloos een opzetje maken van uw winkelpand. Ook kunnen wij indien gewent een folder op maat voor u samenstellen. Op ons portaal kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van kant en klare sociale media templates en nog veel meer.

De beste inkoopprijs

Als een van de grootste inkooporganisaties in de branche kan er een vuist worden gemaakt bij het maken van prijsafspraken. Hierdoor is de beste inkoopprijs eigenlijk altijd gegarandeerd en gaat u er als t.o.v. zelfstandig ondernemerschap er altijd aanzienlijk op vooruit

Bedrijfsautomatisering

Indien gewenst kan uw automatisering verzorgd worden. Groene Vakwinkel werkt nauw samen met DGE (Data Group Europe).

Wat zeggen de ondernemers?

Wij staan voor u klaar
0 K+
Blije ondernemers
0 K+
Inkooporganisaties
0 +
Jaren ervaring
0
Klant beoordeling
Nieuws

Laatste nieuws en updates